Moș Crăciun polițist Social
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 175 Vizualizări

Moș Crăciun polițist

Şi în acest an, în preajma sărbătorilor de iarnă, organizaţiile profesionale din cadrul    Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu poliţiştii mureşeni, au răspuns apelului lui Moş Crăciun, s-au mobilizat şi au organizat ,,misiuni speciale”, care au avut drept scop oferirea de daruri celor mici.

Astfel, în data de 19 decembrie a.c., în preajma sărbătorii de Crăciun, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 1 Mureş, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, au făcut o bucurie unui număr de 17 copii care provin din familii defavorizate, aflaţi la Casa de tip familial din localitatea Satul Nou, comuna Gheorghe Doja.

Poliţiştii au distribuit acestora cadouri, ce au constat în îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, rechizite, dulciuri şi fructe, primind în schimb zâmbete, îmbrățișări si mulţumiri din partea copiilor.

Totodată, joi, 20 decembrie a.c., copiii poliţiştilor mureşeni, au primit vizita lui Moş Crăciun, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Copiii poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au stat, ieri, faţă în faţă cu Moş Crăciun, mai devreme cu câteva zile de Ajunul Crăciunului.

Mai mici sau mai mari, fetiţele şi băieţeii poliţiştilor l-au colindat şi i-au recitat poezii Moşului, drept răsplată, acesta le-a oferit cadouri din tolba sa mare.

Evenimentul a fost organizat de către organizaţia profesională Corpul Naţional al Poliţiştilor pentru copiii poliţiştilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE