Home / Business / Proiectul Casa Galbenă Residence avansează cu pași repezi!

Proiectul Casa Galbenă Residence avansează cu pași repezi!

Sub brandul Casa Galbenă, în Cartierul Unirii a demarat cu 4 luni în urmă un proiect îndrăzneț. Detalii despre evoluția investiției imobiliare, Casa Galbenă Residence, care avansează în ritm altert, am aflat de la Iustinian Rus, managerul de proiect.

 

Rep.: Ce noutăți aveți despre noul dvs. proiect, Casa Galbenă Residence?

Iustinian Rus: Vestea bună este că am demarat construcția proiectului ce prevede 80 de apartamente și ne aflăm în faza de finalizare (la roșu) a primelor 32 de apartamente.

 

Rep.: Vă rog să ne detaliați proiectul.

Iustinian Rus: Așa cum vă spuneam în numărul trecut al Mureșului Rezidențial, proiectul va cuprinde 5 blocuri P+3, cu locuri de parcare generoase, acces cu barieră, alee de promenadă pentru locatari, cu bănci de odihnă și relaxare, mult spațiu verde și locuri de joacă amenajate pentru copii.

Apartamentele vor fi cu două camere, în suprafață utilă cuprinsă între 56-60 mp + terasă de 15 mp. La parter, datorită accesului principal, avem și un apartament cu o cameră, în fiecare bloc. Vorbim de un apartament generos, de 52 mp, care se pretează pentru o familie în vârstă sau, de ce nu, pentru una tânără la început de drum.

Tâmplăria de exterior va fi marca Salamander-Germania, cu geamuri/uși mari pentru luminozitate, iar la interior tâmplăria va fi marca DRE-Polonia. Băile au o suprafață generoasă, de peste 6.5 mp, cu vană pe colț, având tot ce este necesar, inclusiv bideu.

Ceea ce este important, pe lângă faptul că toate apartamentele vor avea contorizări individuale, instalațiile de apă-canalizare vor avea o nișă separată pe casa scării, cu acces din afara apartamentelor, astfel fiind eliminată vechea problemă legată de posibile inundații, de la un vecin la altul, sau disconfortul creat când este înlocuită o țeavă.

 

Rep: Ce are diferit proiectul dvs, față de alte proiecte oferite mureșenilor?

Iustinian Rus: Fiind primul nostru proiect de apartamente, ne dorim să fie special, să se înscrie în topul  construcțiilor din Târgu Mureș. În etapa a doua de construcție, la parterul a două blocuri alipite, vom crea spații multifuncționale, unde vor putea să funcționeze, de exemplu: un salon de frizerie-cosmetică, un cabinet stomatologic, magazine top shop etc.

Rep: Când estimați să predați primele apartamente?

Iustinian Rus: Primele 32 de apartamente vor fi terminate până în luna iulie 2019. Restul de 48 de apartamente vor fi finalizate până în luna iulie 2020.

 

Rep.: Ce condiții de finanțare există pentru cei care sunt interesați de proiectul Casa Galbenă Residence?

Iustinian Rus: Colaborăm cu aproape toate băncile din Târgu Mureș și le oferim sprijin clienților noștri în constituirea dosarelor de credit, consultanță etc.

A consemnat Florin M. SANDOR

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Decese noi puse pe seama COVID-19

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 18 ianuarie, prin intermediul unui buletin …