Share

Home / Comune / Primăria Sângeorgiu de Mureș caută consultanți în afaceri

Primăria Sângeorgiu de Mureș caută consultanți în afaceri

Primăria Sângeorgiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante pe perioadă determinată cu o jumătate de normă de consultant afaceri (cod COR 242217), anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată licențiată în domeniul economic și o experiență practică de minimum 2 ani în antreprenoriat (managementul unei afaceri).

Dosarele se pot depune până în 3 ianuarie. Vor urma proba scrisă și practică în 10 ianuarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, sunați la numerele de telefon 0265 318 026, interior 337 sau 0751 173 266, persoană de contact Toth Ildiko.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Reghin angajează

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant pe perioadă nederminată …

Share
Share