Home / Business / Multibet Transilvania furnizează betoane de calitate

Multibet Transilvania furnizează betoane de calitate

Firma Multibet Transilvania, aflată la ieșirea din Cristești, spre Ungheni, furnizează betoane pentru mulți dintre mureșenii care construiesc. Ce soluții le oferă compania din Cristești  constructorilor locali, aflați în interviul de mai jos.

Reporter: Cât de important este betonul în ecuația unei construcții?

Echipa M.T.: Principalul material folosit în industria construcţiilor este betonul. De aceea, un beton de calitate și modul cum este transportat, pot conta mult în starea și mai ales durabilitatea unei construcții. În acest sens, ar fi de menționat că, la noi, pentru producerea betoanelor sunt folosite materiale care îndeplinesc condițiile de calitate impuse de standardele în vigoare. Stația de betoane Multibet Transilvania produce o gamă foarte largă de tipuri de betoane, cu diferite caracteristici și dispune de spații de depozitare a agregatelor, padocuri betonate, cu pante și rigole de scurgere a apelor, identificate pe fiecare tip se sort, silozuri pentru cimentul vrac, marcate prin înscrierea vizibilă a fiecărui tip de ciment.

Rep:: Ce garanții referitoare la calitate are clientul?

Echipa M.T.: Fiecare transport de ciment este verificat prin constatarea existenței și examinarea documentelor de certificare a calității, containere speciale pentru dozarea aditivilor. Aici trebuie să precizăm că stația de betoane Multibet este atestată de un organism de inspecție pentru echipamente tehnologice pentru construcții, având emis Raportul de inspecție care certifică parametrii tehnico-funcționali și de siguranță ai stației.

Pentru asigurarea nivelului de calitate corespunzător cerințelor, Multibet Transilvania dispune de personal calificat, atestări privind certificarea produsului și colaborează cu laboratoare autorizate în domeniu.

Livrarea betonului de la Multibet este făcută cu mijloace de transport speciale – autobetoniere – proprii. În acest mod este asigurată calitatea betonului marfă, la locul de punere în operă.

Rep.: Oferiți și alte produse/servicii în afară de betoane?

Echipa M.T.: Pe lângă autobetoniere, grupul de firme mai pune la dispoziția beneficiarilor și următoarele tipuri de mașini și utilaje: pompe de beton – utilizate pe șantier pentru pomparea betonului, autobasculante – pentru transport agregate, excavatoare, încărcător frontal, cilindru compactor, autogreder.

Multibet Transilvania, situată la ieșirea din localitatea Cristești, pe DN 15, face parte dintr-un grup de firme care oferă soluții optime în domeniul construcțiilor. E vorba despre: MURPOPSERV – extracția agregatelor minerale precum și spălarea, sortarea și concasarea acestora

NOVATRIX – închirierea de mașini și utilaje ușoare și DP TRANSILVANIA CONSTRUCT – construcții industriale

Multibet Transilvania

Judeşul Mureș, Cristeşti.

Strada Principală, nr. 563F.

multibettransilvania@yahoo.ro

multibettransilvania@gmail.com

http://www.betoanemures.ro

Telefoane: 0711-111.111 sau 0724-076.394.

Programul de lucru 7.00 – 18.00 (sâmbăta între 7.00 – 14.00) iar pentru lucrări speciale programul este nonstop.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări utile pentru prevenirea fraudelor online

Ce trebuie să ne dea de gândit atunci când postăm un anunţ de vânzare pe …