Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș, în serviciul comunității, pentru o minivacanță în siguranță Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș, în serviciul comunității, pentru o minivacanță în siguranță

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş este la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada Revelionului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

Peste 790 de poliţişti mureşeni vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru ca trecerea dintre ani să fie petrecută în liniște și siguranță. Aceștia vor acționa suplimentar faţă efectivul curent de ordine şi siguranţă publică, au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, peste 500 sunt de la structurile de ordine publică, peste 150 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, transporturi.

De asemenea, peste 360 de patrule auto de siguranţă publică vor acționa în această perioadă, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi autospeciale, unele dintre acestea dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula pe trenurile de călători, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș recomandă tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă, să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic şi să folosească cu precauţie articolele pirotehnice, iar în caz de nevoie să apeleze la Serviciul de Urgenţă 112.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE