Share

Home / Comune / 4 locuri de muncă disponibile la primăria Sângeorgiu de Mureș

4 locuri de muncă disponibile la primăria Sângeorgiu de Mureș

Primăria Sângeorgiu de Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi contractuale vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional principal, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, cu licență în domeniul agricol, drept administrativ și să aibă o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Pentru postul de polițist local, clasa III, grad profesional superior, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să aibă o vechime în specialitate de minimum 7 ani, fiind declarați apți din punct de vedere psihologic și medical.

Pentru postul de polițist local, clasa III, grad profesional asistent, candidații trebuie să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să aibă o vechime în specialitate de minimum 6 luni, fiind declarați apți din punct de vedere psihologic și medical.

Pentru postul de referent de specialitate I/A în cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă, în domeniul arhitectură Urbanism și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Dosarele se pot depune la sediul instituției până în 7 ianuarie (8 ianuarie pentru postul de referent). Vor urma interviul și proba scrisă.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 318 026, interior 337 sau 0751 173 266, Toth Ildiko.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș angajează

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi …

Share
Share