Home / Cultură / FOTO: “Leru-i Doamne Ler”, la Sărmaşu

FOTO: “Leru-i Doamne Ler”, la Sărmaşu

Cea de-a 12 ediţie a Festivalului de colide “Leru-i Doamne Ler” s-a desfăşurat, zilele trecute, în oraşul Sărmaşu.

Manifestarea a debutat cu multă emoţie datorită anunţului făcut de ing. Ioan Mocean, primarul oraşului Sărmaşu, potrivit căruia Traian Popovici, referent al Casei de Cultură, începând cu data de 31 decembrie iese în pensie.

“Îi mulţumim pe această cale pentru cei 17 ani de colaborare şi îi dorim să se bucure de pensie mulţi ani în sănătate”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei oraşului Sărmaşu.

Apoi, au urcat pe scenă elevii Şcolii “Ovidiu Iuliu Moldovan“ din Vişinelu, conduşi de preotul Ion Gotea. Au urmat corul mixt format din colindători din parohia bisercii ortodoxe din Sărmăşel-Gară, condus de preotul Constatin Gavra, corul mixt Psalmus Hungaricus condus de Eva Sălăgean, corul aparţinând Bisericii Ortodoxe din oraşul Sărmaşu condus de cantorul Vasile Serban, corul aparţinând Parohiei Ortodoxe din Balda condus de preotul Vasile Călugar, corul Parohiei Ortodoxe şi copii din Sărmaşelu condus de preotul Birou Simion, urmat de corurile “Amadeus” şi “Belcanto” conduse de preotul Daniel Camară. Seara s-a încheiat cu o colindă interpretată de Dana Spătar şi cu evoluţia Ansamblului “Doina Sărmaşului” .
“Le mulţumim tuturor pentru participare, le dorim Crăciun fericit şi Sărbători luminate alături de cei dragi”, au transmis reprezentanţii Primăriei oraşului Sărmaşu, pe pagina de Facebook a instituţiei.

(Redacţia)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

13 localități mureșene, rată de incidență peste 6 la mie!

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș au publicat, pe pagina web a instituției, www.aspms.ro, ratele …