Home / Business / Primer Electro, sticlă de calitate pentru locuințe moderne

Primer Electro, sticlă de calitate pentru locuințe moderne

Primer Electro – Centrul de Sticlă este cel mai important centru de sticlă din județul Mureș și unul dintre principalii fabricanți din țară în privința diverselor utilizări ale sticlei. De la oglinzi din cele mai diverse, la sticlă termorezistentă, antiefracție, laminată, ignifugă, vitralii etc, specialiștii Primer Electro prelucrează sticla pentru o multitudine de utilizări.

Tehnologiile avansate de prelucrare folosite la Primer Electro, generate de mari investiții efectuate în cei peste 20 de ani scurși de la înființarea firmei, dau sticlei utilități din cele mai diverse. Clientul poate avea preferințe legate de aspect, cu posibilitatea alegerii culorilor dorite,  a gradului de mătuire etc, dar și referitoare la proprietăți speciale, cum ar fi protecția termică, fonică ori antiefracție.

Lorincz Attila, administratorul companiei, a explicat filosofia Primer Electro: „Am crescut și ne-am specializat în permanență. În 2000 am construit primul atelier, dar ulterior a fost nevoie de mai mult spațiu, așa că în 2007 am finalizat o a doua hală de producție în Livezeni. Am achiziționat în permanență noi utilaje pentru prelucrarea sticlei, cuptoare etc.

În anul 2013 a fost inaugurat și cel de al treilea punct de lucru, tot în Livezeni, iar momentan se lucrează la o nouă hală, ceea ce permite o dezvoltare mai mare a gamei de produse și a volumului de lucru.

Am ajuns la nivelul actual, deoarece profitul a fost reinvestit în tehnologie performantă, iar astfel gama de produse oferite clienților a crescut foarte mult, de la an la an. Suntem un colectiv unit, în care punem accentul atât pe calitățile profesionale cât și pe cele umane.”

Grație unor proiecte cu fonduri europene, susținute și de resurse financiare proprii, acum 4 ani  la Centrul de Sticlă au fost puse în funcțiune un cuptor de securizare și o mașină de laminat în diverse culori și nuanțe. De asemenea, o mașină de fazetat și gravat permite prelucrări speciale.

Sticla folosită de Centrul de Sticlă este de la Saint Gobain, iar accesoriile pentru cabine de duș, balustrade și uși sunt de la DORMA, ceea ce înseamnă materie primă de mare calitate.

Creșterea pieței imobiliare din ultimii ani a generat o creștere a comenzilor de tâmplărie. Astfel, Centrul de Stilcă a devenit un important furnizor pentru piața de locuințe din județul Mureș și nu numai.

Ar mai fi de spus că cei care vor să aibă în casă un tablou deosebit, sau o oglindă aparte găsesc la Primer Electro rame foarte frumoase, iar vitraliile prelucrate cu măiestrie de specialiștii firmei mureșene ajung să fie admirate în multe biserici din țară sau în diverse alte spații.

Pe pagina web a companiei mureșene www.centrudesticlă.ro, găsiți detalii despre produsele și serviciile oferite de Primer Electro – Centrul de sticlă.

Din gama de produse ale Centrului de Sticlă

Balustrade

Sunt executate dintr-o sticlă rezistentă, securizată+laminată pentru a oferi siguranță.

Centrul de Sticlă oferă idei, soluții tehnice și accesoriile necesare pentru realizarea lucrărilor.

Ultimele tendințe în amenajări interioare, design de spații exterioare și construcții pun foarte mare accent pe folosirea sticlei pentru păstrarea luminii naturale în încăperi și pentru a conferi un sentiment de libertate și spațiu deschis.

Cabine de duș

Sunt confecționate obligatoriu din sticlă securizată. Sticlele folosite pot fi transparente, translucide și personalizate prin diferite prelucrări oferite de Centrul de Sticlă: vopsire, gravare, sablare etc. Sticla folosită poate fi , la cerere, tratată anti-calcar.

Cabinele de duș din sticlă securizată sunt o alegere practică și elegantă.

Pereți de sticlă

Sunt executați din sticlă securizată, de diferite tipuri și pot fi personalizați la cererea clientului prin diferite metode și tehnici: sablare, vopsire, gravare etc.

Centrul de Sticlă asigură montaj și accesoriile necesare.

Compartimentarea cu pereți de sticlă reprezintă o alternativă modernă pentru partiționarea diferitelor spații. Această metodă de compartimentare se poate utiliza cu succes în spații de birouri, locații comerciale sau chiar locuințe particulare. Sistemele sunt o alternativă unică și personalizată.

Fațadele din sticlă pot fi o soluție perfectă atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul clădirilor sau spațiilor comerciale.

Sticlă bombată

Centrul de Sticlă realizează geam bombat simplu sau în pachet termopan.
Pot fi executate orice figuri geometrice: arcade, dreptunghiuri, patrulatere etc.
Sticla bombată – geamurile bombate sunt folosite și oferă un maxim de efect la realizarea ușilor de acces în clădiri sau vile.

Sticlă ornamentală

Este un produs optim pentru geamurile băilor, pentru cabinele de duș din sticlă, balcoane, pereți de sticlă etc. Poate fi decorat cu o multitudine de texturi, culori și desene. Sticla ornamentală laminată are un model care se repetă simetric pe toată suprafața foii și vine cu o mulțime de beneficii: izolație acustică și termică, securitate.

Uși din sticlă

Ușa de sticlă securizată este un produs deosebit care se obține din geam securizat. Poate avea forme și dimensiuni diferite în funcție de locul unde este amplasată. Ușile pot fi clare, serigrafiate sau emailate (un procedeu de vopsire ). Ușile de sticlă sunt un accent deosebit în designul interior al unei locuințe și dau un aer aparte unui birou: conferă un plus de lumină, creând iluzia unui spațiu mai mare.

Copertine

Se execută din sticlă securizată+laminată, pentru a da o rezistență fizică structurii.

Se pot folosi mai multe tipuri de sticlă. La cerere pot fi personalizate prin vopsire, sablare, gravare etc.

Copertinele din sticlă sunt elemente arhitecturale și de design spectaculoase și moderne, fiind soluția ideală pentru intrările în clădiri. Au scopul de a proteja intrarea de soare, ploaie, zăpadă etc., având un design modern și atractiv. Conferă un sentiment de siguranță, sunt elegante și estetice transformă orice clădire într-o adevărată operă de artă cu care proprietarii se pot mândri.

Termopan

Spre deosebire de un geam obișnuit, geamurile termopan pot fi caracterizate simplu: securitate și economie (din punct de vedere energetic). Rezistența și designul deosebit sunt doar extra calități.

Pe lângă economia termică, geamurile termopan oferă protecție solară și acustică (izolare fonică), soarele și zgomotul fiind blocate. Cu un grad de securitate sporit, aceste geamuri oferă protecție antiefracție.

Produse marca Primer Electro

Sticlă Float, Sticle speciale, Sticlă ornamental.
Sticlă prelucrată: curbată, bombată, pictată, vitralii, sticlă cu rășină, securizată, laminate.
Termopan: sticlă duplex (securizată), termorezistentă, antiefracție, lowe, 4 Season.
Oglindă: cristal, fumurie.
Măsuțe de sticlă, mobilier de sticlă, înrămare tablouri și oglinzi.
Manoperă: găurire, gravare, lipire, șlefuire, fazetare, securizare, laminare.
Măsurători, transport, montaj.
Primer Electro oferă și soluții de executare.

Contact

Punct de lucru Tudor:

Preluare comenzi pentru sticlă și oglinzi, înrămat tablouri

Strada Progresului nr. 2.

Telefon: 0265 248 430 sticla@centrudesticla.ro

Punct de lucru Livezeni: Sat Livezeni nr. 279.

Sectia de termopane

Telefon: 0265-255.717

comenzi@centrudesticla.ro

Punct de lucru Livezeni: Sat Livezeni nr. 287.

Sectia prelucrare si securizare

Telefon: 0265-247.777 securizare@centrudesticla.ro / prelucrare@centrudesticla.ro

Forin Marcel SANDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Contractul pentru reabilitarea Palatului Culturii, reziliat

Executantul lucrărilor de reabilitare a Palatului Culturii din Târgu Mureș a avut întârzieri majore în …

Admitere 2020 UMFST

Citeste Zi de Zi Online

Oferta Educațională

 

 

 

Print

Bani Europeni


Stiri dupa Calendar

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
« nov.   ian. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Publicitate Online

Transilvania Business

ARHIVE