Victoria și „suta”, obiectivul baschetbaliștilor mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Victoria și „suta”, obiectivul baschetbaliștilor mureșeni

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș a obținut sâmbătă în cadrul etapei a XV-a din grupa C a Ligii Naționale cea de-a 14-a victorie din această ediție, 105-76 în deplasarea de la CSM VKSC Miercurea Ciuc, pe sferturi 21-9, 17-21, 29-26, 28-20. Este a noua victorie a mureșenilor în care au atins bariera celor 100 puncte, acest aspect devenind aproape un „target” pentru echipa antrenorului George Trif. Mureșenii s-au desprins din start și nu au dat nicio șansă ciucanilor. Aceștia au câștigat totuși sfertul secund, reușind să se apropie până la 12 puncte la începutul sfertului trei, dar oaspeții au refăcut rapid diferența până la peste 20 de puncte. La CSM au evoluat 11 jucători din cei 12 înscriși pe foaie și cu excepția tinerilor Dragoș Onea și Daniel Ștețca toți au reușit să puncteze pentru echipa lor, șase dintre cei nouă marcatori reușind cel puțin 10 puncte.

Cel mai bun marcator al partidei a fost însă jucătorul gazdelor Andre Reshaud Pierce, cu 33 puncte (4×3), dar și cu toate minutele pe parchet, urmat de Raul Olariu 23 (3), în timp ce pentru mureșeni au punctat: Ernests Kalve 25 (2×3), Goran Martinic 22 (4), Alin Borșa 15 (1), Sánta Szabolcs 10, Steff Norbert 10 (2), Engi Rosengeld Dávid 10 (2), Vladislav Șolopa 8, Bölöni Tamás 3 (1), Kilyén Örs 2.

Campionatul de baschet nu are practic sărbători. Până la încheierea primei faze a campionatului mai sunt de disputat trei etape, CSM Târgu-Mureș urmând să le susțină cu adversare aflate în subsolul clasamentului, în decurs de o săptămână. Următoarea partidă va avea loc pe teren propriu, cu Rapid București, sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 18.00.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE