Home / Business / Zonă nouă de agrement cu echitaţie, pescuit şi camping în Mureş!

Zonă nouă de agrement cu echitaţie, pescuit şi camping în Mureş!

Conducerea societăţii Lucky House Residence SRL Uila anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş a primei versiuni a PUZ care creează cadrul pentru introducere în intravilan a proiectului „Stabilire zonă de agrement cu echitaţie, pescuit, camping” în localitatea uila, în vederea obţinerii avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al PUZ propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 19, zilnic, între orele 9.00 – 12.00.

Conform portalului www.listafirne.ro, SC Lucky House Residence SRL Uila a fost înfiinţată în aprilie 2017, are ca obiect de activitate „Parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere” şi este administrată de Vasile Pardutiu, care deţine şi calitatea de asociat unic.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19 în Mureș: cazuri noi, vindecări și decese

Până sâmbătă, 4 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 751 de cazuri (cu trei …