Angajări la Primăria Târnăveni Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1654 Vizualizări

Angajări la Primăria Târnăveni

Municipiul Târnăveni anunță concurs pentru ocuparea a trei funcții publice vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de consilier, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Departamentului de Informatică, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul informatică, inginerie calculatoare și tehnologia informației, vechimea nefiind necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant la compartimentul Acces Baze Date-Instruire din cadrul Poliției Locale, candidații au nevoie de studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, aptitudini fizice (rezistență, efort) cu un barem minimal, disponibilitate de lucru peste program și în condiții de stres, vechimea nefiind necesară. Postul presupune efectuarea unor deplasări în teren.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent, clasa III, gradul profesional debutant la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Direcției Economice, candidații au nevoie de studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechimea nefiind necesară.

Dosarul se poate depune până în 10 ianuarie la sediul instituției (str. Primăriei, nr. 7). Vor urma proba fizică (pentru postul de polițist), scrisă în 21 ianuarie și interviul în 23 ianuarie.

Informații suplimentare puteți găsi la camera 30 (Serviciul Organizare Salarizare Resurse Umane) sau la 0265 443 400, interior 39.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE