Share

Home / Agricultura / Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș angajează

Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș angajează

Direcția pentru Agricultură Județeană Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două funcții publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa la concurs pentru primul post de consilier, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul agronomie specializarea agricultură, în domeniul horticol, specializarea horticultură, în domeniul zootehnie specializarea zootehnie și medicină veterinară și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Pentru al doilea post de consilier, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineria produselor alimentare, în domeniul biotehnologii și minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se pot depune până în 9 ianuarie, ora 16.00, la sediul instituției din Piața Mărășești, nr. 15. Vor urma proba scrisă în 21 ianuarie și interviul în 23 ianuarie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 262 145, interior 107 sau la agro@dadr-mures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Ziua Porumbului” 2019. Potenţial genetic pentru hibrizii Bayer

Aproximativ 500 de fermieri din Transilvania, alături de reprezentanți ai 22 de companii naționale, multinaționale …

Share
Share