Petrecerea Active 7, cu gândul la un nou titlu Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 425 Vizualizări

Petrecerea Active 7, cu gândul la un nou titlu

Participantă pentru al patrulea sezon în Campionatul Județean de handbal feminin al județului  Harghita, Mureșul neavând un campionat propriu, formația Active 7 Târgu-Mureș, campioană en-titre și lideră a ediției actuale a organizat deja tradiționala întrunire la cumpăna dintre ani. La întâlnirea organizată într-un cochet restaurant din Târgu Mureș au participat majoritatea jucătoarelor care au evoluat pe parcursul ediției, reprezentante a mai multor generații, unele chiar bunice, altele aflate încă la o vârstă la care multe se află în plină activitate. Cele prezente au fost: Zsók Gyöngyvér, Margareta Iambor și Babó Melinda – portari, Moldovan Anna Mária (căpitanu echipei), Biró (Peres) Zita (golgetera echipei și a campionatului), Orbán Mária, Loredana Conțiu, Dan (Rendes) Melinda, Biró (Kádár) Kinga și Andreea Iuga – jucătoare de câmp. Au lipsit din diverse motive, dar care merită menționate pentru aportul adus la rezultatele echipei: Vasilescu (Gergelyfi) Erzsébet, Marina (Bucur) Cerghizan, Bab Timea, Veronica Ormenișan, Rozalia Șerban, Ani Sălăgean și Marie Dreger. Lor li s-a alăturat Mihai Szász, proprietarul Reta Com, unul dintre sponsorii principali ai echipei, alături de Fomco.

De menționat faptul că înaintea începerii campionatului, jucătoarele echipei au participat la un cantonament desfășurat la Costinești, iar la începutul lunii noiembrie au fost prezente la un turneu internațional în localitatea Subotica din Serbia, al treilea turneu din istoria de 4 ani a echipei, după cele din Germania, la Köln, și Ungaria (Tatabánya).

Active 7 se află și în sezonul în curs pe primul loc, cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate, golaveraj 225–158 și are ca obiectiv câștigarea unui nou titlu. Următorul turneu va avea loc în data de 20 ianuarie, în organizarea formației mureșene, în sala LPS „Szász Adalbert”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE