Share

Home / Business / Vă doriți o carieră în E.ON? Ce posibilități oferă compania

Vă doriți o carieră în E.ON? Ce posibilități oferă compania

În 2019, în jur de 1.300 de tineri vor primi oportunitatea unui start solid pentru carierele lor: în întreaga Europă, tineri ucenici, stagiari, elevi din sistemul dual şi absolvenţi de facultate îşi vor începe cariera în companiile E.ON, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Potrivit comunicatului, 50 de tineri din România aşteaptă să îşi înceapă cariera la E.ON, după ce alţi 70 tineri şi-au început activitatea în cadrul unor programe speciale spre finalul lui 2018.

Tot în România, un număr de aproximativ 30 studenţi vor face practică în cadrul companiilor E.ON România, în timp ce, urmare a parteneriatelor cu şcoli tehnice, alti 160 elevi se vor pregăti pentru calificarea în meseriile de instalator, sudor sau electrician.

Informaţii suplimentare cu privire la oportunităţile şi cerinţele de admitere precum şi cu privire la posibilitatea de înscriere online se găsesc la https://www.eon-romania.ro/ro/cariera.html.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

O nouă ciocnire cu 5 victime! Circulație blocată pe ambele sensuri pe DN 151B

Astăzi, 23 mai, cu puțin timp înainte de ora 17.00, pe DN 151B, la ieșirea …

Share
Share