Share

Home / Invatamant / 7 locuri de muncă vacante la UMFST

7 locuri de muncă vacante la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează concurs pentru ocuparea a 7 posturi contractuale vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru cele patru posturi pe perioadă nedeterminată de biologi, candidații au nevoie de studii superioare de biologie sau biochimie, doctorat sau masterat, cunoștințe de operare PC, nivel avansat, cunoștințe de limba engleză și trebuie să aibă experiență în realizarea și interpretarea a cel puțin cinci tehnici: ELISA, CLIA, Microarray, Nefelometrie, Electroforeza proteine, citometrie în flux, microscopie de imunoflorescență, culturi celulare.

Pentru cele două posturi pe perioadă determinată de asistent de cercetare, candidații au nevoie de studii superioare, student doctorand sau doctor în științe medicale în domeniul medicină/asistență medicală/kinetoterapie/nutriție, cunoștințe de operare PC, nivel avansat și cunoștințe de limbă engleză la nivel avansat.

Pentru postul pe perioadă determinată de asistent medical, candidații au nevoie de studii superioare de scurtă durată SSD (absolvent de colegiu universitar medical specializarea asistență medicală).

Dosarele se depun la Biroul Personal până în 16 ianuarie. Vor urma proba scrisă în 28 ianuarie și interviul două zile mai târziu.

Mai multe informații puteți obține sunând la 0265 215 551, int. 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Competiția publică Papiu Ilarian Data Protection Moot la UMFST

Competiția Papiu Ilarian Data Protection Moot se va desfășura în 14 iunie la Facultatea de …

Share
Share