Accident mortal pe DN1 Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 761 Vizualizări

Accident mortal pe DN1

Una dintre victimele accidentului produs marţi, pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Perşani, o femeie de 38 de ani, a decedat după aplicarea manevrelor de resuscitare timp de mai bine de 45 de minute, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.
“Din păcate, femeia a fost declarată decedată după aplicarea manevrelor de resuscitare mai bine de 45 de minute. A doua victimă, un bărbat de 46 de ani aflat în acelaşi autoturism, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la membru inferior drept, fiind internat la spital”, a afirmat Ciprian Sfreja.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan, accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată corespunzător, în condiţiile unui carosabil uscat.
“În această dimineaţă, în jurul orelor 10,00, un bărbat în vârstă de 46 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, a condus un auto marca Toyota pe DN 1, dinspre Braşov spre Făgăraş, iar la km 216+900 m, într-o curbă periculoasă la dreapta, marcată şi semnalizată corespunzător, în condiţiile unui carosabil uscat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus de un bărbat de 31 de ani din Sibiu. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane pasager în auto şi vătămarea corporală a şoferului autoturismului, ambii cetăţeni ai Republicii Moldova. Nu ştim gradul de rudenie, dar ambii au acelaşi nume. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, potrivit sursei citate.
Traficul pe DN1, în zona accidentului s-a desfăşurat alternativ, pe un singur sens până la finalizarea cercetărilor şi acordarea îngrijirilor medicale.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE