FOTO: Cum au evoluat lucrările la tronsonul de autostradă Iernut – Cheţani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 834 Vizualizări

FOTO: Cum au evoluat lucrările la tronsonul de autostradă Iernut – Cheţani

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură au publicat, în data de 6 ianuarie, pe pagina de Facebook a organizaţiei, un material despre stadiul lucrărilor la tronsonul de autostradă dintre localităţile Iernut şi Cheţani.

“Ieri, un coleg din comunitatea noastră a făcut o vizită pe șantierul lotului Iernut – Chețani în zona Luduș – Bogata. Pe forum găsiți toate fotografiile dar și un clip video de la bord cu explicații: http://bit.ly/2Aw2vU2.

Stadiul oficial este de aproximativ 60% pe acest tronson de 17,9 km. Din păcate, situația financiară a constructorului italian Astaldi este în continuare foarte complicată (un fel de insolvență), mobilizarea în teren având mult de suferit spre sfârșitul lui 2018, după ce progresul în prima parte a anului trecut a fost consistent.

Astfel, este greu de crezut că își va putea reveni în timp util pentru a mări ritmul execuției și a finaliza proiectul în 2019. Dacă nu se vor rezolva rapid problemele, va trebui să așteptăm până în 2020 ca să circulăm de la Chețani (Luduș) până la Aeroport Târgu-Mureș.”

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE