Share

Home / Joburi / 2 locuri de muncă disponibile la Prefectura Mureș

2 locuri de muncă disponibile la Prefectura Mureș

Instituția Prefectului – Județul Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru postul de referent IA, în cadrul Serviciului financiar, contabilitate, resurse umane, achiziții și administrativ, Compartimentul Administrativ, candidații au nevoie de studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat și o vechime în muncă de minimum 5 ani.

Dosarele pentru acest post se pot depune la sediul instituției până la data de 18 ianuarie, urmând proba scrisă în 30 ianuarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru postul de consilier, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Compartimentului pentru minorități, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv  studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, o vechime în specialitate de minimum 1 an, limba romani la nivel avansat (scris și vorbit), cunoștințe de operare PC (word, excel, internet) la nivel mediu și trebuie să fie de etnie romă.

Dosarele pentru acest post se pot depune la sediul instituției până la data de 27 ianuarie, urmând proba scrisă în 11 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul financiar contabil, resurse umane, achiziții și administrativ (etajul III camera 151-152), la numărul de telefon 0265 269 201 sau pe site-ul instituției www.ms.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/organizare/cariera/.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Epilepsy Challenge, crosul celor care își doresc o schimbare

În 8 iunie, de la ora 8.00, Piața Trandafirilor din Târgu Mureș va găzdui un …

Share
Share