Home / Joburi / 5 posturi disponibile la spitalul din Luduș

5 posturi disponibile la spitalul din Luduș

Distribuie

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș, organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractuale vacante pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru cele 2 posturi vacante de infirmieră, candidații au nevoie de studii generale și de un curs de infirmier organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau de furnizori autorizați de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății – Direcția generală resurse umane și certificare.

Înscrierile se fac până în 17 ianuarie la sediul unității. Vor urma proba scrisă în 28 ianuarie și interviul în 31 ianuarie.

Pentru cele trei posturi vacante de asistent medical PL, la secția Chirurgie generală și la Neonatologie, candidații au nevoie de diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă, diplomă de studii postliceale prin echivalare, certificat de membru OAMGMAMR și o adeverință pentru concurs eliberată de OAMGMAMR. Pentru Compartimentul de Neonatologie este nevoie și de minimum 6 luni vechime în compartiment sau secția Neonatologie.

Înscrierile se fac până în 17 ianuarie (18 ianuarie pentru Neonatologie) la sediul unității, urmând proba practică și interviul.

Pentru mai multe detalii sunați la 0265 411 889, interior 20.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bilanțul final al proiectului „Din grijă pentru tine”. Dr. Simona Gurzu: “Doar 30% din cei consultați au fost declarați sănătoși fizic”

Distribuie În intervalul 10-12 martie s-a derulat, la Târgu Mureș, proiectul „Din grijă pentru tine”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.