Cursuri de dezvoltare personală pentru cei mici Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 206 Vizualizări

Cursuri de dezvoltare personală pentru cei mici

Fundația non-guvernamentală Transilvană Alpha dă startul în noul an, începând din 10 ianuarie, ora 17.00, la un nou atelier de dezvoltare personală pentru cei mici.

Atelierul se adresează copiilor de peste 5 ani și se va ocupa de dezvoltarea personală a fiecărui copil, dezvoltarea inteligenței emoționale, stimularea imaginației și a creativității, exteriorizarea trăirilor interioare și dezvoltarea spiritului de echipă și a interacțiunii pozitive.  „Ele vor ajuta copiii să descopere lumea într-un mod distractiv și practic, dar în același timp să își dezvolte încrederea în sine, precum și abilități de viață esențiale. Atelierele sunt caracterizate de libertatea de a explora, de a descoperi și de a trăi noi experințe, într-un concept de tipul hands-on” a spus Mirabela Teanc, psiholog și coordonator profesional al programul Start –Educație timpurie.

Ateliere pentru copii pe toate gusturile

Pe lângă cursuri de dezvoltare personală, cei mici au parte și de cursuri de gătit, lucru manual sau ateliere de învățare. Atunci când copilul tău va spune: „Am făcut-o singur, te rog gustă și tu”, veți vedea în el un sentiment de realizare, ne asigură organizatorii. Atelierul de hand made ajută la dezvoltarea abilităților de îndemânare, dezvoltarea abilitaților motrice fine, relaxare și voie bună, dezvoltă perseverență și răbdarea, ajută la îmbunătățirea încrederii de sine, sporește flexibilitatea și adaptabilitatea copilului și dezvoltă comunicarea și socializarea cu ceilalți copii. Atelierul este coordonat de inginer Codruța Banu care împreună cu copiii făurește minuni. Nu în ultimul rând, atelierul de hobby bun este acel atelier unde forțele echipei Start se unesc și creează ceva minunat cu influențe din artă, muzica și film.

Atelierul de dezvoltare personală va fi coordonat de Mirabela Teanc și de pedagogul Codruța Banu. Atelierele au loc prin rotație în fiecare joi de la ora 17:00 în clădirea Fundației Transilvană Alpha din Aleea Vrancea nr. 1. Pentru mai multe detalii și înscrieri, sunați la numărul de telefon 0265 257 057.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE