Kelemen Hunor își mai dorește un mandat Politic
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Kelemen Hunor își mai dorește un mandat

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, candidează pentru un nou mandat de patru ani la conducerea Uniunii, a anunțat Biroul de presă al organizației. Congresul Uniunii se va desfășura în perioada 22-23 februarie 2019, la BT Arena din Cluj Napoca, eveniment la care sunt așteptați peste 1000 de participanți – delegați și invitați din țară și din străinătate. 

Președintele Kelemen Hunor a subliniat faptul că, experiența acumulată în ultimii opt ani de când se află la conducerea UDMR, îi oferă șansa de a face față cu încredere unui nou mandat. ”Nici de această dată scopul meu nu este funcția, rolul meu este să construiesc o Uniune echilibrată și puternică”, a subliniat Kelemen Hunor.

Sub conducerea sa, în ultimii opt ani, Uniunea a reușit să ajungă la conturarea  unei poziții unitare în privința aspectelor importante și, astfel, a reușit să aibă sprijinul necesar pentru punerea în aplicare a unor decizii importante.

”Este inevitabil ca în Transilvania, găsirea unui partener de dialog să se materializeze fără acceptarea unui compromis. Aceasta este și va rămâne o condiție inevitabilă a politicii minoritare, a consolidării comunității. Au trecut 100 de ani în România, iar la scară istorică obiectivul este ca în următorii 100 de ani să existe în această țară o comunitate maghiară puternică, competitivă și de succes, care să își poată păstra identitatea pe pământul natal. Este responsabilitatea noastră să creăm o viziune pentru viitor. Aceasta este cea mai importantă sarcină a Congresului din februarie”, a subliniat președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE