Share

Home / Business / Noi destinații internaționale de pe Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureş, în negociere

Noi destinații internaționale de pe Aeroportul “Transilvania” Târgu-Mureş, în negociere

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional “Transilvania”, Peti Andras, a anunţat că există discuții pentru o eventuală deschidere de curse internaționale TAROM de la Târgu-Mureș, către Spania și Italia, ţări cu populații mari de români.

La fel, pentru aceleași destinații, Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu-Mureș se află în negocieri și discuții concrete cu aproape 30 de companii aeriene, inclusiv românești, existând confirmări certe, pentru sezonul estival, doar pentru Antalia – două zboruri pe săptămână cu doi operatori aerieni, și Hurghada – Egipt – cu un alt operator. Totodată, Peti Andras a afirmat că speră să anunțe cât de curând noi rute și noi operatori aerieni, care nu au fost încă în Târgu-Mureș. În concluzie, la ora actuală, în afară de TAROM, din Târgu-Mureș sunt patru destinații externe, cu zece curse săptămânale, Londra (4), Dortmund și Memmingen-Munchen (2) și Budapesta (2).

V. OANCEA

 

 

Share

2 comentarii

  1. Curse Tarom spre Italia sau Spania? Serios? In conditiile in care cu 2 ore de mers pana la Cluj iau o cursa low cost spre aceste tari ca nu mi se intampla nimic 2-3 ore, dar macar platesc jumatate pe bilet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ultimul Desculț în iarbă din acest an!

Desculț în iarbă revine cu cel de al 3-lea eveniment și ultimul pentru 2019 în …

Share
Share