Se reiau cursele TAROM pe ruta Târgu-Mureș – București! Business
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1230 Vizualizări

Se reiau cursele TAROM pe ruta Târgu-Mureș – București!

În luna decembrie 2018, compania TAROM a anunțat Aeroportul Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureș că, din motive economice, în lunile ianuarie și februarie 2019 se suspendă cursele operatorului aerian român.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, Peti Andras, a declarat pentru RTM că în această săptămână a fost notificat de operatorul aerian că își va relua cursele mai devreme, adică din data de 7 februarie. Asta în condițiile în care cursele TAROM pe ruta Târgu-Mureș – București au fost reluate din data de 22 noiembrie 2018, după o pauză de câțiva ani, însă rezultatele financiare au fost sub asteptări. Menținerea acestei curse va depinde însă de clienți, dacă își vor cumpăra bilete pentru destinația București, a atras atenția Peti Andras.

”Am reușit să ajungem la o înțelegere și compania TAROM repornește cursa aeriană către capitală și din capitală către Târgu-Mureș începând din 7 februarie. Aceasta reprezintă o șansă, dar și o sarcină în primul rând pentru pasagerii interesați, să-și cumpere din timp cât mai multe bilete, chiar și în cazul în care doresc să ajungă la destinații pentru care deocamdată nu există cale directă din Târgu-Mureș și să folosească cursa Tarom către București ca pe un hub și din București să călătorească mai departe”, a declarat Peti Andras.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureș a mai precizat că dacă rezultatele financiare vor fi bune, în sensul în care se vor ocupa constant cele 48 de locuri ale aeronavei, e posibil ca să se înființeze o a treia cursă TAROM, dus-întors spre București.

”Noi propunem o cursă de miercuri seara București – Târgu-Mureș și joi dimineața Târgu-Mureș – București, în acest fel asigurând accesul spre București pentru cei care doresc să petreacă doar trei zile în capitală în loc de patru zile. Dar cel mai mare avantaj ar fi că în ziua de joi ar fi curse dus-întors, adică târgumureșenii cu probleme în București ar putea pleca joi dimineață și s-ar întoarce joi seara. Este o așteptare foarte mare pentru această cursă suplimentară”, a spus Peti Andras.

Menționăm că pe ruta București – Târgu-Mureș cursele TAROM sunt planificate în fiecare joi și duminică, cu decolare la ora 21.20 și aterizare la ora 22.30, iar pe ruta Târgu-Mureș – București avioanele TAROM, în fiecare vineri și luni decolează la ora 5.40 și aterizează la ora 6.50.

V. OANCEA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Este foarte complicat să ajungi la aeroport la ora 4 dimineața! Nu s-a gândit nimeni la asta? E adevărat că și de la Cluj se pleacă spre București tot de la aceeași oră, dar aeroportul este practic în oraș. Poate o plecare de la 7 ar fi mai agreeată.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE