Share

Home / Administratie / Transporturi agabaritice prin judeţul Mureş

Transporturi agabaritice prin judeţul Mureş

În perioada 4 – 12 ianuarie, se vor efectua patru transporturi agabaritice care vor trece prin municipiul Sighişoara, informează reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe site-ul instituţiei.

Potrivit sursei citate, transporturile agabaritice se vor desfăşura pe următoarea rută: Borș P.T.F – DN1 – Biharia DN19 – DN19E – Păulești – DN1P – Aleșd – DN1 – Cluj – A3 – Câmpia Turzii – DN 15 – Sighișoara – DN 13 – Centura Brașov – Vălenii de Munte – DN1A- DN 1 – Centura Ploiești – A3 – Centura București – A2 – A4 – Constanța Poarta 7. Vehiculele transportă utilaje industrial. Lățimea maximă a vehiculelor este de 4,5 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, se precizează în comunicat.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021-264.33.33; 021-9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situaţia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de Twitter, @CNADNR.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zilele Municipiului Reghin, în perioada 12-14 iulie

Consilierii reghineni întruniți marți, 21 mai în ședință ordinară au aprobat data desfășurării celei de …

Share
Share