Home / Cultură / „Campionatul de poezie românească”, de Ziua Culturii Naționale, la Sala Mare
Actorii Companiei Liviu Rebreanu aduc poezia românească pe scenă (Foto: Cristina Gânj)

„Campionatul de poezie românească”, de Ziua Culturii Naționale, la Sala Mare

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu Mureş anunţă spectacolul „Campionatul de poezie românească”, dedicat Zilei Culturii Naționale.

Spectacolul va avea loc marți, 15 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național.

Printre numele poeților ale căror poezii fac parte din scenariul spectacolului „Campionatul de poezie românească” se numără: Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, George Bacovia, George Topârceanu, Alexandru Macedonski, Adrian Păunescu, Mircea Dinescu, Ana Blandiana, Radu Gyr, Romulus Guga, Ion Mureșan, Ion Minulescu, Ioan Es. Pop, Geo Bogza și mulți alții.

Spectacolul este realizat de actorii Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național. Invitați speciali ai evenimentului sunt Ferenczi Balázs (fagot) și Benedek Miklós (saxofon), elevi ai Liceului Vocațional de Artă din Târgu Mureș.

Prin acest spectacol, Teatrul Național Târgu Mureș își propune să marcheze Ziua Culturii Naționale promovând una dintre cele mai importante bogății culturale pe care o avem: poezia românească.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consiliul Director UAP, solidar cu artiștii plastici mureșeni

În sprijinul Filialei  Mureș a Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști din România în ce privește problema …