Home / Invatamant / Curs de creare site-uri web pentru începători

Curs de creare site-uri web pentru începători

Începând din 25 ianuarie, 101 trainings organizează un curs intensiv de creare website-uri pentru începători.

Evenimentul este destinat începătorilor în dezvoltarea site-urilor web și va acoperi partea de frontend (partea vizuală și dinamică) a site-urilor de internet. Este un curs intensiv de 16 ore împărțite în 4 părți, astfel: vineri, 25 ianuarie, între orele 16.00-20.00, sâmbătă, 26 ianuarie, dimineața între orele 09.00-13.00 și după-masa între orele 15.00-19.00 și duminică, 27 ianuarie, între orele 09.00-13.00

„Prima parte este destinată învățării limbajelor de marcare (HTML) și stilizare (CSS) necesare construirii paginilor de internet. În a doua și a treia parte vom aborda algoritmică și limbajul Javascript folosit pentru manipularea elementlor din pagina de internet. A patra parte va fi rezervată implementarii cunoștințelor dobândite și crearea unui site după un design dat”, au declarat organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.

Cursul este organizat sub forma de atelier, iar cursanții vor avea nevoie de laptopuri. Pentru cei care nu au laptop, organizatorii pot pune la dispoziție 3 laptopuri în ordinea solicitarii.

Cursul va fi susținut de trainerul acreditat Cristian Radu, cu 15 ani de experiență în dezvoltarea paginilor web.

Prețul cursului este de 400 lei. Dacă vă rezervați locul până în 15 ianuarie, prețul special de 350 lei.

Pentru înscriere, informații suplimentare și detalii de plată, scrieți pe adresa de e-mail contact@101trainings.ro sau sunați la numerele de telefon 0754 306 499 sau 0726 215 812.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prima simulare a examenului de admitere la UMFST Târgu Mureș

Liga Studenților din Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …