Home / Primaria Targu Mures / Târgu-Mureș: Start la depunerea documentelor pentru ajutorul de încălzire!

Târgu-Mureș: Start la depunerea documentelor pentru ajutorul de încălzire!

Distribuie

De la 1 ianuarie 2019, plafonul în vederea acordării ajutorului de încălzire a fost majorat de la 615 la 750 lei. Astfel, târgumureșenii cu venituri de până la 750 lei venit net pe membru de familie/pers. pot depune, până în 20 ianuarie 2019, solicitare la Primăria municipiului Târgu-Mureș, în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și combustibil solizi sau petrolieri.

„Pentru a beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, energie electrică și combustibil solizi sau petrolieri începând cu luna ianuarie 2019, formularele de cerere şi declaraţie pe propria răspundere se ridică şi se depun completate, împreună cu documentele doveditoare, la sediul Direcției de Asistență Socială Târgu-Mureş din strada Gheorghe Doja nr. 9, camera 8, până la data de 20 ianuarie 2019, luni şi vineri, între orele 8.00 – 12.00, şi marți şi joi, între orele 14.00 – 16.00. În anul 2018, la Primăria municipiului Târgu-Mureș au fost depuse un număr de 388 de dosare”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Relații Interne și Internaționale al Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Angajări la Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin

Distribuie Spitalul Municipal “Dr. Eugen Nicoară” din Reghin angajează personal medical pentru următoarele specialități: medici …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.