Share

Home / Politic / Cristian Chirteş propune audierea lui Liviu Dragnea în Comisia de control a activităţii SRI

Cristian Chirteş propune audierea lui Liviu Dragnea în Comisia de control a activităţii SRI

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a declarat joi, 10 ianuarie, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Mureş, că va solicita în luna februarie, în calitatea sa de membru în cadrul Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea pentru a răspunde la o serie de întrebări referitoare la existenţa “statului paralel”, informează www.agerpres.ro.
“Cel care spune că este o victimă a statului paralel, eu vă spun, ca membru al Comisiei de control a activităţii Serviciului Român de Informaţii, că Dragnea este un creator al acestui aşa-zis stat paralel pe care îl blamează. (…) Cred că este timpul din nou, şi în prima şedinţă a Comisiei de control a activităţii SRI, vom solicita Biroului comisiei chemarea la audieri a domnului Liviu Dragnea, pentru a i se pune câteva întrebări, aşa cum au declarat foarte mulţi cetăţeni care au trecut pe la noi prin comisie. Este o acţiune pe care o vom face în prima săptămână din luna februarie, sperăm ca domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor să dea răspunsuri clare la tot ceea ce a însemnat, până la urmă, pentru el statul de drept, să spună cu nume şi prenume cine face parte din statul paralel. Dacă are aceste cunoştinţe trebuie spuse în mod public, a declarat senatorul Cristian Chirteş, citat de Agerpres.
Conform aceleiaşi surse, senatorul PNL de Mureş a precizat că propunerea de audiere a lui Liviu Dragnea în această comisie s-a mai făcut de două ori, dar că nu a avut sorţi de izbândă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce se va întâmpla după excluderea celor 5 consilieri din PNL Târgu-Mureş. Anunţul făcut de Ervin Molnar

La o zi după ce Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş a decis excluderea din …

Share
Share