Home / Administratie / Anunţ privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Consiliul Judeţean Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Canalizare pluvială în incinta Aeroportului Transilvania – faza Studiu de fezabilitate” propus a fi amplasat în județul Mureș, comuna Vidrasău, șoseaua Târgu-Mureș – Luduș km 14,5

Informaţiile privind proiectul propus, pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de: luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00 şi la sediul titularului de proiect, din municipiul Târgu-Mureș, Piața Victoriei nr.1.

Observaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00.

p.reşedinte

Szász Zoltán Tibor

Administrator public

Secretar

Paul Cosma

 

 
Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sindicaliștii Acord acuză întârzieri de 8-10 zile în comunicarea rezultatelor la testele COVID-19!

Sindicatul Acord condamnă public modalitatea în care autoritățile gestionează implementarea măsurilor legate de prevenirea răspândirii …