Share

Home / Slider / Statistici pro întinerire a populaţiei din Târgu-Mureş!

Statistici pro întinerire a populaţiei din Târgu-Mureş!

Serviciul de stare civilă din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş informează că potrivit datelor statistice înregistrate pe ultimii trei ani, numărul naşterilor la nivelul municipiului Târgu-Mureş este în uşoară creştere: 3.975 de copii în anul 2016,  4.071 de copii în anul 2017 şi 4.340 de copii în anul 2018.

Potrivit sursei citate, în ceea ce priveşte numărul deceselor, în acest domeniu se observă o scădere a acestora: 3.103 de decese în anul 2016, 3.044 în anul 2017 şi 3.054 în anul 2018.

Capitolul „căsătorii încheiate” relevă, de asemenea, o creştere a numărului de mariaje, după cum urmează: 906 căsătorii în anul 2016, 872 în anul 2017 şi 1.033 în anul care tocmai a trecut.

“Cele mai frecvente prenume de copii utilizate în această perioadă, conform statisticilor, au fost: Maria şi Zsuzsánna la fetiţe şi Luca, István şi Matei la băieţi”, se precizează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Spaţiu nou de producţie pentru AAGES Sângeorgiu de Mureş

Conducerea Grupului AAGES, format din firmele AAGES, Electroterm, Multimas şi AAGES HTC, a inaugurat marţi, …

Share
Share