Home / Slider / 11 din 11 pentru mureșence

11 din 11 pentru mureșence

Distribuie

O nouă victorie obținută la pas

 

Așa cum era de așteptat, partida dintre CSM Târgu-Mureș și Universitatea de Vest Timișoara din cadrul primei etape a turului 2 a Diviziei A la handbal feminin, a XI-a a ediției, s-a încheiat cu o victorie fără emoții pentru mureșence, scor 40-26 (17-11). Lideră neînvinsă în seria D, cu 10 victorii din tot atâtea meciuri disputate, mureșencele nu aveau de ce să-și facă griji în partida cu o codașă pe care au învins-o și în prima parte a campionatului, 37-25 pe teren propriu și 39-30 la Timișoara. Mureșencele au început mai greoi partida, au fost conduse chiar cu 1-0, cu un prim gol înscris abia în muinutul 3, au ratat egalarea inclusiv din aruncare de la 7 metri, dar au reușit apoi foarte repede desprinderea. Au egalat și au preluat conducerea cu două contraatacuri finalizate de Bucin și Stângu, iar în minutul 8 era deja 5-1. Apărarea a fost de netrecut, dar în atac s-a ratat fază după fază și oaspetele s-au apropiat la două goluri la jumătatea reprizei. În mintul 20 s-a reușit totuși detașarea la cinci goluri (12-7), dar un aspect important, până în acel minut întreg lotul de 14 jucătoare a evoluat, 8 reușind să și înscrie. La jumătatea reprizei debutase și noua achiziție, Cristina Cozma, singura alături de Ioana Sângeorzan care nu a punctat.

 

Joc de antrenament după pauză

Mureșencele aveau 17-11 la pauză și pe parcursul reprizei secunde s-a jucat practic cu garda jos, cu foartre multe goluri înscrise pe contraatacuri. S-a reușit scorul identic cu cel reușit în ultimul meci al anului trecut, dar în compania uneia dintre candidatele la al doilea loc de calificare la grupele semifinale, Universitatea Reșița. Aceasta a fost învinsă în această etapă, la fel și rivala pentru locul second Crișul Chișineu Criș, astfel încât avantajul mureșencelor a rescut la 14 puncte.

Echipa Mihaelei Evi va evolua în etapa viitoare tot pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 4, la 18 puncte distanță.

Campionatul se dispută în această ediție în două tururi și două retururi, după care primele două clasate din cele patru serii vor participa la turneele semifinale.

Marcatoarele mureșencelor în acest joc au fost: Andreea Târșoagă și Monica Bărăbaș câte 6, Paula Popeanu și Carina Ghemeș câte 4, Carola Stângu, Flavia Munteanu, Georgeta Bucin și Ioana Radu câte 3, Maria Ola, Carla Lăcătuș și Sarah Darie câte 2, Ioana Moldovan 1 gol. În poartă s-au aflat Ioana Ugran și Flavia Stan.

Pentru echipa din Timișoara cea mai bună marcatoare a fos Biro, cu 6 goluri, urmată de Sunei, Senciu și Istrate, cu câte 4.

P.S.: La totalul golurilor apar doar 39 de goluri în dreptul mureșencelor în materialul de față (rezultatul omologat este cel prezentat), dar datele sunt mai exacte (corecte) decât cele de pe foaia oficială, fiind confruntate cu cele ale unui coleg de breaslă care este foarte atent la aceste aspecte. Acestea se potrivesc în comparație cu cele de la masă, unde Lăcătuș, cu 2 goluri, nu este trecută printre marcatoare. Imediat după pauză tabela a indicat golul 18, contabilizat pentru prima repriză, încheiată 17-11 (!?!).

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.