Home / Administratie / Dezbatere publică la primăria Reghin

Dezbatere publică la primăria Reghin

Primăria Municipiului Reghin organizează miercuri, 16 ianuarie, o dezbatere publică având ca temă  ghidul de finanțare pentru fondurile nerambursabile acordate, din bugetul local, către organizațiile nonprofit care au activități pe plan local. Dezbaterea publică va avea loc  în Sala de ședințe a municipiului Reghin, începând cu ora 16:30.

Reghinenii sunt așteptați  la dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea regulamentului de acordare a finanțărilor nerambursabile din bugetul local al Municipiului Reghin pentru activități nonprofit de interes local, prilej cu care pot afla  care e suma maximă ce poate fi accesată, care sunt condițiile de eligibilitate, cine se califică pentru a depune proiecte și alte detalii de interes care vor fi dezbătute miercuri, 16 ianuarie.

Pentru participanții la dezbaterea publică, luarea cuvântului se va face pe baza unei liste întocmite la deschiderea dezbaterii publice de către responsabilul cu societatea civilă  iar timpul alocat  este de 10  minute pentru fiecare solicitant. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Valer Botezan, raport pentru sărmășeni

Primarul orașului Sărmașu, Valer Botezan (45 de ani), a prezentat sâmbătă, 23 octombrie, un bilanț …