Poliţia Mureş, la raport: peste 400 de amenzi aplicate în weekendul care a trecut! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Poliţia Mureş, la raport: peste 400 de amenzi aplicate în weekendul care a trecut!

Polițiștii mureşeni au intervenit, în perioada 11-13 ianuarie, la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 450 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 40 de infracțiuni.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în perioada menţionată poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, intervenind la 141 de evenimente, dintre care 123 au fost sesizate prin 112.

„În urma activităților, au fost constatate 41 de infracţiuni, 14 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 453 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 197.200 de lei”, se precizează în comunicat.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

„Astfel, au fost reținute 40 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE