Share

Home / Joburi / Primăria Luduș angajează

Primăria Luduș angajează

Primăria orașului Luduș organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de inspector, clasa I, grad profesional superior, funcție publică de execuție în cadrul Serviciului Arhitectură, Urbanism, Amenajarea teritoriului, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în arhitectură și urbanism, geologie, inginerie civilă și instalații, drept și o vechime în specialitatea studiile de minimum 7 ani.

Dosarele se pot depune până în 30 ianuarie la sediul instituției din Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 26, oraș Luduș. Vor urma proba scrisă în 12 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentu mai multe detalii, sunați la 0265 411 716, interior 112 sau trimiteți un e-mail la ludus@cjmures.ro, persoană de contact Străin Delia.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

3 posturi de personal civil disponibile la Unitatea Militară 01016 din Târgu Mureș

Unitatea Militară 01016 Târgu Mureș din Ministerul Apărării Naționale organizează concurs pentru ocuparea unor posturi …

Share
Share