Home / Cultură / Sighișoara Blues Festival revine în martie cu ediția a 14-a

Sighișoara Blues Festival revine în martie cu ediția a 14-a

Distribuie

A 14-a ediție a Festivalului Internațional de Blues de la Sighișoara se va desfășura în perioada 29 – 30 martie 2019, în sala de spectacole ”Mihai Eminescu”,  cu două concerte pe seară prezentate de Berti Barbera.

Vineri 29 martie, vor urca pe scenă Carl Sonny Leyland Trio, SUA (ora 19:30) și Grainne Duffy, Irlanda(ora 21:30). Recitalurile zilei de sâmbătă 30 Martie, vor fi susținute de Kyla Brox Band, Anglia  (ora 19:30)  și Joe Krwn & Jason Ricci (ora 21:30). Prețul biletului pentru prima seară de festival (vineri, 29 martie) este de 100 de lei, resecvtiv 150 de lei pentru seara de sâmbătă, 30 martie.

Reacțiile invitaților sunt mai mult decât favorabile, dovadă și mesajele care au început să apară, printre care cel al solistei Kyla Brox, care va concerta alături de trupa sa în seara de sâmbătă, 30 martie.

”Aștept cu nerăbdare să particip la Festivalul Bluesului de la  Sighișoara.  Nu am mai vizitat România până acum, așa că este deja un punct culminant în calendarul  meu din 2019. Îmi place să cânt pentru  noi audiențe și să întâlnesc oameni noi. Sper să văd părți din frumoasa voastră țară  și din experiența modului românesc de viață. Abia aștept”, a fost mesajul trimis de Kyla Brox organizatorilor festivalului.

 

De asemenea, verificati

Conferință de presă pe tema acțiunilor premergătoare evenimentului cultural al anului: Concertul Filarmonicii de Stat Târgu Mureș la Viena

Distribuie Un epocal eveniment cultural se anunță în toamna acestui an, este vorba despre concertul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.