Share

Home / Joburi / Angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș

Angajări la Inspectoratul de Poliție Județean Mureș

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea a posturilor contractual vacante de muncitor calificat IV cu atribuții de zugrav, muncitor calificat IV cu atribuții de fochist și două posturi de referent, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru posturile de referent, candidații au nevoie de studii medii cu diplomă de bacalaureat și să dețină certificat/atestat de operator calculator Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, numai pentru absolvenții de studii medii cu diplomă de bacalaureat. Experiența nu este necesară.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor cu atribuții de fochist, candidații au nevoie de școală profesională/de arte și meserii, liceu cu diplomă de bacalaureat având calificarea profesională de tehnician instalator pentru construcții sau școală postliceală având calificarea profesională de maistru instalator în construcții, calificare în meseria de fochist, autorizație de fochist categoria C, o vechime în muncă de minimum 12 luni și o vechime în specialitatea fochist de minimum 12 luni.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor cu atribuții de zugrav, candidații au nevoie de studii medii sau profesionale cu calificarea profesională de zugrav, o vechime în muncă de minimum 12 luni și o vechime în specialitatea zugrav de minimum 12 luni.

Înscrierile în concurs se fac la sediul instituției (str. Borsos Tamas,  nr. 16) până în 28 ianuarie.

Condițiile de participare la concurs, tematica și bibliografia stabilită se afișează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și pe pagina de internet www.ms.politiaromana.ro.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, comisar de poliție Enache Fulgușoara-Nadia, numărul de telefon 0265 202 412.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mamprenoarele recomandă: Elementum – festivalul lunii iunie . Ce e de avut în bagaj?

În acest weekend, la Luncani (Cluj), va avea loc festivalul Elementum – primul festival din …

Share
Share