Home / Joburi / Angajări la Instituția Prefectului

Angajări la Instituția Prefectului

Instituția Prefectului, județul Mureș, organizează concurs pentru ocuparea funcției vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Compartimentul pentru aplicarea actelor cu caracter reparatoriu și arhivă, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul ingineria geodezică, ingineria resurselor vegetale și animale (agricultură, horticultură, silvicultură), științe administrative, științe juridice, cunoștințe de operare PC (Word, Excel, utilizare internet) la nivel mediu și o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Dosarele se depun la sediul instituției din Piața Victoriei, nr.1, până în 3 februarie. Vor urma proba scrisă în 14 februarie și interviul la o dată anunțată ulterior.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 269 201.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noi angajări la Comoserv SRL, pe platforma Azomureș

ANGAJĂM! SC COMOSERV SRL, societate ce își desfășoară activitatea în TÂRGU MUREȘ, pe platforma Azomureș, …