Parteneriatul IRUM Reghin – FC Universitatea Cluj continuă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Parteneriatul IRUM Reghin – FC Universitatea Cluj continuă

Parteneriatul dintre FC Universitatea Cluj și compania IRUM Reghin, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole și forestiere din sud-estul Europei, continuă și în 2019, an în care clubul de fotbal sărbătorește Centenarul.

Potrivit paginii de Facebook a clubului FC Universitatea Cluj, “cele două branduri împărtășesc un set de valori comune – tradiție, experiență, eficiență -, iar parteneriatul urmăreşte în continuare atingerea obiectivelor pe care clubul şi le-a propus încă din 2016: consolidarea clubului din punct de vedere organizațional și economic, iar în plan sportiv revenirea în Liga 1.”

Despre IRUM Reghin

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar.

La 65 de ani de la înființare, IRUM are peste 500 de angajaţi, iar activitățile de producție se desfășoară în fabrica de 175.000 de metri pătraţi din Reghin, judeţul Mureş. Bazându-se pe rădăcinile companiei și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 s-a consemnat intrarea pe piața utilajelor agricole. Rețeta de succes este simplă: IRUM a combinat experiența și priceperea Centrului de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții IRUM sunt forţa motrică din spatele maşinilor “made in Reghin”: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie.

Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE