Home / Sighișoara / Problema câinilor fără stăpân din Sighişoara, gestionată de o asociaţie

Problema câinilor fără stăpân din Sighişoara, gestionată de o asociaţie

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor, dezvoltarea durabilă a serviciilor, protecția cetățenilor, a animalelor și a mediului înconjurător, a delegat gestiunea serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân în municipiul Sighișoara.

“Concesionarul serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân este Asociația pentru Drepturile Animalelor din Sighișoara, iar sesizările privind existența câinilor fără stăpân pe domeniul public și privat al Municipiului Sighișoara se pot face telefonic la numărul 0775-126.643. Soluționarea cazurilor ce fac obiectul sesizărilor și reclamațiilor se va face în ordinea dată de gravitatea situației reclamate, de zona în care se găsesc câinii fără stăpân, dar și de alte activități aflate în desfășurare”, a precizat Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighişoara.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un preot din Luduș trimite apă în deșert

Preotul Sorin Valer Russu a aboslvit Facultatea de Teologie Greco-Catolică de la Blaj în anul …