Seminar de întinerire naturală Beauty
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Seminar de întinerire naturală

Joi, 24 ianuarie, de la ora 17.30, Centrul de Întinerire Naturală vă invită la un seminar gratuit pe tema „De ce îmbătrânim și cum să ne readucem tinerețea”.

În cadrul seminarului se va discuta despre metode noninvazive (fără aparate, creme sau intervenții chirurgicale/medicale) de îmbunătăţire a aspectului feţei, cu posibilitate de remodelare, eliminare a defectelor şi prevenire a semnelor de îmbătrânire. Este vorba de o metodă fiziologică de restabilire a arhitectonicii feţei şi gâtului, bazată pe principii de reacţii osteopatice şi neurologice, a ţesuturilor corpului uman. Conform organizatorilor, este studiată şi acceptată de renumiţi medici neurologi, osteopaţi, fizioterapeuti.

„Daca ți-ai propus pentru anul acesta și viitorii ani să arăți mai bine, să arăți mai frumoasă, să fii mai fermecătoare, atunci cu siguranță acest seminar este pentru tine. Ce înseamnă mai frumoasă? Reducerea ridurilor, fața strălucitoare și luminoasă, eliminarea pungilor de sub ochi, gât mai subțire, postura corectă, stare psihoemoțională îmbunătățită! Acestea nu sunt promisiuni, ci o realitate posibilă”, a scris dr. Efimia Ciubotaru pe pagina evenimentului.

Cursul va fi susținut de dr. Efimia Ciubotaru la sediul centrului din str. Belșugului, nr. 24, Târgu-Mureș. Intrarea este liberă, în funcție de disponibilitatea locurilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE