Campioană și lideră, Active 7, gazda primului turneu al anului Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Campioană și lideră, Active 7, gazda primului turneu al anului

Prezentă pentru al șaptelea sezon în Campionatul Județean de handbal feminin al județului  Harghita, Mureșul neavând un campionat propriu, formația Active 7 Târgu-Mureș va fi gazda  următorului turneu, care va avea loc duminică, 20 ianuarie, în sala LPS „Szász Adalbert”. Formația mureșeană este campioana en-titre și lideră a ediției actuale, cu 6 victorii din tot atâtea partide disputate, golaveraj 225–158 și are ca obiectiv câștigarea unui nou titlu.

Lotul are în componență reprezentante a mai multor generații, unele chiar bunice, altele aflate încă la o vârstă la care multe se află în plină activitate. Numitorul comun al tuturor este dragostea pentru handbal. Toate componentele echipei au fost jucătoare la diferite nivele, unele dintre ele chiar în echipa care a scris istorie în handbalul mureșean al anilor ’80. Susținută de oameni cu dragoste pentru această disciplină, înaintea începerii campionatului echipa a participat la un cantonament desfășurat la Costinești, iar la începutul lunii noiembrie au fost prezente la un turneu internațional în localitatea Subotica din Serbia, al treilea turneu din istoria de 4 ani a echipei, după cele din Germania, la Köln, și Ungaria (Tatabánya).

Turneul de două etape care va avea loc la Târgu-Mureș cuprinde 8 partide, mureșencele urmând să dispute jocurile de deschidere și închidere, ambele cu echipe din Miercurea Ciuc. De la ora 9.00 se vor confrunta cu formația NKSZ și de la 18.30 cu VSK, aceasta din urmă, oarecum la „concurență” cu cea a fetelor de la CSM Târgu-Mureș, care la acea oră abia ar urma să încheie partida din seria D a Diviziei A cu Minaur Baia Mare. Mureșencele au așadar ocazia de a-și consolida prima poziție în drumul lor spre al treilea titlu, după cele cucerite în 2016 și 2018.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE