Ofertă specială Maurer Imobiliare la Târgul de Nunți Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 512 Vizualizări

Ofertă specială Maurer Imobiliare la Târgul de Nunți

O nouă ediție a evenimentului „Nunta Noastră” se desfășoară în weekend la Teatrul Național din Târgu Mureș, prilej pentru cel mai nou dezvoltator imobiliar din Târgu Mureș să își prezinte proiectul care a început să fie deja pus în practică. Maurer Imobiliare va construi complexul Maurer Residence Târgu Mureș pe o suprafață generoasă de teren aflată în plină dezvoltare, pe amplasamentul fostei fabrici de zahăr, la mică distanță de centrul orașului.

 

Conceptul de la care s-a dezvoltat proiectul are la bază familia, comunitatea, prin construirea cartierului dorindu-se crearea unui spațiu aparte. Poate fi cea mai bună alegere a cuplurilor ce își încep viața de familie după o nuntă de vis. De altfel, la Târgul de Nunți este disponibilă o ofertă specială pentru cei care vor alege să achiziționeze un apartament în complexul Maurer Residence.

Complexul Maurer Residence de la Târgu Mureș este dezvoltat în baza experienței acumulate în cei doisprezece ani de echipa fondată de Simon Maurer. Au fost construite până acum peste 6.000 de apartamente în Brașov, Sibiu, Constanța și Cluj-Napoca, iar din acest an și capitala județului Mureș este pe harta Maurer Imobiliare. „Maurer Residence Târgu Mureș reprezintă pentru mii de români clădirea unui drum sigur și frumos către un ”acasă” perfect. Visurile a mii de familii de a avea o casă a devenit realitate datorită nouă și suntem pregătiți să construim, cu pricepere și implicare, și visurile locuitorilor din Târgu Mureș”, spune Simon Maurer.

La standul “Maurer Residence” din cadrul evenimentului “Nunta Noastră”, ediția a XI-a, care va avea loc weekendul acesta, în incinta Teatrului Național, reprezentanții companiei Maurer Imobiliare vă stau la dispoziție pentru a vă oferi toate detaliile despre apartamentele din cadrul complexului –  studio, 2 sau 3 camere. Tot aici, viitorii miri aflați în căutarea unei locuințe pot cere informații despre facilitățile oferite de dezvoltator și despre oferta specială dedicată tinerilor căsătoriți.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE