Home / Eveniment / Astăzi, Local Farmers’ Market împlinește 3 ani!

Astăzi, Local Farmers’ Market împlinește 3 ani!

Distribuie

Începuturile Local Farmers’ Market își au originea în ianuarie 2016 când nouă producători entuziaști au decis să își expună produsele la Scările Rákóczi din Târgu Mureș. Astăzi, în fiecare a treia vineri a lunii, conform tradiției, se adună câte 35 de producători cu produse proaspete, târgul fiind vizitat de aproximativ 2.000 de cumpărători.

„Din echipa de start, șapte producători participă în mod regulat până în ziua de azi, și își așteaptă clienții cu produse locale, sănătoase și de calitate. În ultimii trei ani am primit mai multe feedback-uri de la cumpărători, de ce le place târgul și iată câteva dintre ele: „Aștept acest eveniment în fiecare lună, pot cumpăra produse delicioase”, „Îmi place că pot discuta cu producătorii”, „Pentru că găsesc produse noi, gust autentic, pentru că oamenii sunt așa de prietenoși și amabili”, „Pentru că așa ajutăm producătorii locali”, „Îmi place atmosfera””, a spus Pápay Kamilla, organizatoarea evenimentului.

Scopul principal al organizatorilor este să ajute producătorii locali şi de asemenea să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale.

Sunteți așteptați astăzi, 18 ianuarie, între orele 08.00 – 19.00 să achiziționați produse proaspete și să schimbați o vorbă cu producătorii.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.