Share

Home / Slider / Cursurile gratuite de înot continuă la Târgu-Mureş

Cursurile gratuite de înot continuă la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal a pus anul trecut bazele unui program unic în țară, prin care copiii cu vârste între 5-10 ani, au învățat să înoate gratuit. Bilanțul primei serii este de peste 600 de elevi din Târgu-Mureș, care timp de 3 luni au învățat să înoate în cadrul Bazinului acoperit din Complexul de Agrement și Sport Mureșul “Week-end”.

“Dorim ca toți copiii din Târgu-Mureș să aibă șansa de a învăța să înoate, astfel mizăm în continuare pe sprijinul unităților de învățământ și a Inspectoratului, cărora le aducem mulțumiri pentru colaborarea fructuoasă. Municipalitatea pune la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Ședințele sunt de o oră și se vor desfășura în cele mai bune condiții, cei mici fiind asistați de personal specializat, antrenori ce au un palmares bogat. Seria a doua de cursanți va debuta luni, 21 ianuarie și sperăm să avem aceleași rezultate pozitive”, a precizat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, antrenorii selectați pentru programul “Inițiere în înot” sunt specialiști cu o vastă experiență în programele de inițiere, iar grupele de înot vor avea o componență de maximum 10 copii.

Informații suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail csmtgmnatatie@gmail.com , precum şi la numărul de telefon 0745-949.548, persoană de contact Laura Toth, coordonator proiect.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă în Cuştelnic

Un conducător auto în vârstă de 47 de ani, din localitatea Târnăveni, în timp ce …

Share
Share