Share

Home / Administratie / Toaletări de arbori în mai multe zone din Târgu-Mureş

Toaletări de arbori în mai multe zone din Târgu-Mureş

Administraţia parcurilor şi zonelor verzi din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş a demarat activitatea de toaletare de arbori în mai multe zone ale oraşului, informează site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

„Am inventariat împreună cu firmele de specialitate arborii care prezentau un potenţial pericol în această perioadă a anotimpului rece şi am decis să efectuăm mai multe operaţiuni de tăiere a acestora. Zonele vizate cu precădere sunt cele din cartierul Mureşeni – străzile Hunedoara 24 şi Reşiţa 6. Avem, de asemenea echipe, pregătite să intervină pe strada Muncii la Gimnaziul „Mihai Viteazul”, pe străzile Voinicenilor, Ecaterina Varga, Govora şi Crişan. Vă asigur că de azi înainte nu veţi mai auzi zvonuri sau informaţii legate pericolele create de căderi de copaci pe autoturisme sau chiar pe persoane”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț încheiere proiect “Competitivitate în Tehnica Dentară”

Share

Share
Share