Share

Home / Joburi / Angajări la OCPI Mureș

Angajări la OCPI Mureș

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș, cu sediul în Târgu-Mureș, str. Căprioarei, nr. 2, organizează concurs pentru un post pe perioadă determinată de 36 de luni pentru implementarea Programului Național de Cadastru și Carte Funciară de consilier cadastru, gradul II, la Serviciul Cadastru, Biroul Întreținere Sistematică, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie de studii universitare cu licență sau absolvite cu diplomă în specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre și cadastru și o vechime în specialitate de minimum 6 luni.

Dosarele se depun la sediul instituției până în 4 februarie, ora 16.30. Vor urma proba scrisă în 12 februarie și interviul în 15 februarie.

Pentru informații, sunteți rugați să contactați Biroul Juridic, Resurse Umane și Secretariat și Petiții, la numărul de telefon 0265 211 338, interior 28 (Valentina Simon).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

13 posturi de profesor disponibile la Școala Populară de Arte Târgu Mureș

Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică organizează concurs pentru ocuparea a 13 funcții …

Share
Share