Share

Home / Slider / Start pentru a doua serie a programului „Iniţiere în înot”!

Start pentru a doua serie a programului „Iniţiere în înot”!

Luni, 21 ianuarie, s-a dat startul celei de-a doua serii a programului “Inițiere în înot”, susținut de Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal.

În cadrul programului – unic la nivel național se pot înscrie elevii între 5 și 10 ani. În prima etapă – desfășurată în intervalul octombrie – decembrie 2018 -, timp de 3 luni, peste 600 de elevi din Târgu-Mureș au învățat să înoate, iar o mare parte dintre aceștia își continuă antrenamentele la Bazinul acoperit aflat în cadrul Complexului de Agrement și Sport Mureșul  “Weekend”.

“Am promis și ne ținem de cuvânt față de copiii orașului nostru! Astăzi a debutat seria a doua a micilor campioni în inițierea în înot, un sport nobil ce are beneficii incredibile pentru sănătatea omului. Doresc să îi felicit pe toți părinții care au avut curajul să-și înscrie copiii, pe dascălii elevilor care se implică, mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru sprijin și nu în ultimul rând antrenorilor dedicați, ce muncesc câteva ore pe zi, pentru ca acești copii să prindă drag de sport și mișcare. Copilașilor le doresc succes și cât mai multe medalii, în viitor!”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Antrenorii selectați pentru programul gratuit “Inițiere în înot” sunt specialiști cu o vastă experiență în programele de inițiere, iar grupele de înot vor avea o componență de maximum 10 copii. Pentru informații suplimentare, e-mail: csmtgmnatatie@gmail.com , telefon: 0745-949.548 – coordonator proiect, Laura Toth.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Motive să-ți promovezi afacerea pe www.zi-de-zi.ro, începând chiar de azi

Cotidianul Zi de Zi online – www.zi-de-zi.ro – este în prezent principala sursă de informare …

Share
Share