Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Controale la spațiile de depozitare a produselor din ”Programul pentru Școli al României”

Controale la spațiile de depozitare a produselor din ”Programul pentru Școli al României”

În numele Comisiei Județene pentru implementarea ”Programului pentru Școli al României” vă aducem la cunoștință că în cursul lunii decembrie Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Mureș a verificat unitatea de procesare a laptelui materie primă, SC Friesland SRL, unitate furnizoare a produselor lactate distribuite în cadrul Programului pentru școli a României în perioada 2017-2023 în județul Mureș. Cu prilejul controlului efectuat nu au fost constate neconformități.

Direcția de Sănătate Publică a județului Mureș a verificat, în luna decembrie, spațiile de depozitare a produselor în 42 de școli. Nu au fost constate deficiențe.

De asemenea, începând cu data de 10.12.2018, a început furnizarea și distribuirea produselor aferente Programului pentru școli a României în unitățile școlare ce se află în aria de competență a Primăriei Miercurea Nirajului.

(Comunicat de presă, CJ Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Glumă proastă la 112. Salvatori mobilizați în van pentru salvarea unui bărbat blocat pe râul Mureș

Un bărbat din localitatea mureșeană Vidrasău a sunat, în urmă cu câteva zile, la numărul …

Share
Share