Share

Home / Invatamant / Instalaţii sanitare pentru persoane cu dizabilităţi, în instituţiile de învăţământ din Târgu-Mureş

Instalaţii sanitare pentru persoane cu dizabilităţi, în instituţiile de învăţământ din Târgu-Mureş

Toate instituțiile de învățământ din municipiul Târgu Mureș au fost dotate cu instalații sanitare pentru persoane cu dizabilități, informează Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, pe site-ul instituţiei, www.tirgumures.ro.

„Atât rampele de acces cât și instalațiile sanitare vin ca urmare a necesității acestor persoane de a utiliza, într-un mod mai special și, totodată, personal, aceste lucruri. Astfel, prin alocarea unor sume de la bugetul local, am decis să realizăm – acolo unde era cazul – rampele la intrarea în unitățile școlare, pentru a facilita intrarea și ieșirea persoanelor cu dizabilități în instituțiile de învățământ. Totodată, instalațiile sanitare respectă standardele europene privind utilizarea lor, acestea fiind verificate periodic de personalul de întreținere din școli”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Studenții UMFST, mai aproape de angajatori prin platforma „University to Business” proaspăt lansată la „Față în față cu angajatorii”

Peste 300 de studenți la Inginerie, Informatică, Economie și Drept și peste 30 de companii …

Share
Share