Home / Administratie / Pregătiri pentru sezonul de primăvară la Administraţia Serelor din Târgu-Mureş

Pregătiri pentru sezonul de primăvară la Administraţia Serelor din Târgu-Mureş

Distribuie

Administrația Serelor și Zonelor Verzi  se pregătește intens pentru sezonul de primăvară. Mai multe specii de flori vor fi comercializate imediat ce vremea va permite vânzarea acestora.

“Ca în fiecare an, Primăria municipiului Târgu-Mureș este pregătită să întâmpine primăvara cu specii floricole diverse, care vin să satisfacă exigențele locuitorilor. Aici, ne referim atât la calitate, dar și la preț, florile fiind comercializate la preț de producător”, a afirmat Claudiu Maior, consilier al primarului.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, plantele care se regăsesc în prezent în sere sunt plante anuale de mozaic înmulțite prin butași, pentru amenajarea parcurilor și zonelor verzi de pe raza municipiului Târgu-Mureș; 35 de specii de flori, cca 28.000 de plante. De asemenea, specii floricole anuale înmulțite prin semințe, 125.000 de plante, acestea fiind soiurile de begonii, dalii, salvii, petunii etc. Speciile floricole înmulțite prin rizomi sunt în număr de 6.000 de plante. Plantele perene înmulțit din producția proprie sunt în număr de 5.000 de bucăți, iar speciile floricole produse pentru ocazii speciale (1 martie, 8 martie, Ziua îndrăgostiților etc) sunt cele din speciile de freziii, garoafe, gladiole, strelitzia, respectiv ghivece de flori din mai multe specii.

“În ceea ce privește activitatea de toaletare a copacilor, aceasta continuă, echipele de lucru aflându-se în aceste zile pe străzile Gheorghe Doja și Reșița din cartierul Mureșeni”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.